dinsdag 28 februari 2006

Carnaval, het was weer een dolle boel


Ja, ook in Nagele stond alles op zijn kop tijdens het carnaval. Maar met ingang van morgen is het uit met de pret.

Jezelf Googlen


De één heeft er alles voor over om spoken uit het verleden niet meer via Google te hoeven tegenkomen. De ander baalt dat enkel naamsgenoten gevonden worden. Zelf moet ik het qua populariteit afleggen tegen een heavy metalgitarist. Maar qua afbeeldingen ben ik met twee hits toch maar mooi de bekendste Jelle Bakker van de hele wereld.

maandag 27 februari 2006

En... wie zijn de genomineerden?


Welke cd's zocht ik ook alweer?


Led Zeppelin – 4 symbols

Jimi Hendrix – Axis: bold as love

The Stone Roses – The Stone Roses

Sebadoh – Bubble and scrape

Nirvana - Nevermind

Pink Floyd – Atom Heart Mother

Ride - Nowhere

Naar de Mek


Twee dagen voor het begin van de vastentijd zijn we naar de Mc Donalds geweest, ter ere van de verjaardag van Noëlle. Daniël mocht mee en nadat ze wat aan hun Happy Meals hadden geknabbeld bestormden ze buiten het klim- en glijdoolhof, dat bij nader inzien dermate spannend bleek dat Nelly een reddingsoperatie op touw moest zetten om een bange Daniël naar beneden te halen.

zondag 26 februari 2006

Morgen naar de basisschool


Vanmiddag in haar prinsessenjurk het middelpunt van het feest. Lekker eigenwijs. 's Avonds in bed brullen om een niet bestaande spin. En morgen voor het eerst naar de basisschool. Benieuwd of ze ook zo naar de juf durft kijken.

In de gloria


Vandaag heeft Noëlle haar vierde verjaardag gevierd. 's Ochtends na de kerk kwamen pake, beppe, tante Margriet, tante Stieneke, ome Jan Willem, opa, oma, peet, none, tutte, bupe, Daniël en Sem langs. Noëlle werd overladen met cadeaus. Zo kreeg ze een prinsessenjurk, een puzzel waarop ze zelf te zien is, een K3-cd en een keyboard. En morgen gaat ze naar de basisschool.