donderdag 14 oktober 2010

Jongens

'Papa! Goed nieuws! Tom is online!' Ik slik nog net een cynische opmerking in. Tom is de vakantieliefde van onze Noëlle en dat neemt ze heel serieus. Ook al heeft ze Tom deze zomer eigenlijk maar één dag gezien, werd de verkering via tussenpersonen geregeld en trok ze een vies gezicht toen Tom om een kus vroeg. De liefde bloeide eigenlijk pas naderhand echt op. Tom presteerde het namelijk om wekenlang een Hyves-uitnodiging te negeren. En toen het bevrijdende mailtje eindelijk kwam, jubelde Noëlle het uit. Gisteravond zat Tom dus weer even op Hyves en meteen vlamde het heen en weer. Dikke kussen vlogen over het scherm en aan grote woorden was geen gebrek. Met stomme verbazing zag ik haar 'Ik hou van je' chatten. ('Ik ook van jou' reageerde hij meteen). 'Je was toch op Pim?' vroeg ik verbaasd. 'Allang niet meer!', smaalde Noëlle. 'Dat was gisteren!'
Deze blog is tot stand gekomen na uitdrukkelijk goedkeuring van Noëlle. De jongensnamen zijn omwille van privacy gefingeerd.

1 opmerking:

Heidi zei

Tja, die jongens -en die meiden- dat weet wat! Ze kunnen er bij ons ook wat van. Ik ontdekte je blog via Teuni's blog 'eenvoudig leven'. Eigenlijk wil ik op je vorige stukje reageren. Een paar weken bedacht ik namelijk dat we ooit al eens een vracht hazelnoten uit "de polder" (zoals dat bij ons, Veluwnaren, heet) hebben gekregen van iemand die ze daar ging rapen. Ik ben dus op internet gaan speuren of dat tegenwoordig nog tot de mogelijkheden behoort. Helaas, ik kon niets vinden. En toen ik niet meer zocht, vond ik een iemand die de weg wist... Zou je me kunnen vertellen waar ik zou moeten zijn en wanneer (ik neem aan dat de oogst inmiddels binnengehaald is en voor een enkel nootje ga ik de auto niet starten). Dus ik houd me aanbevolen voor informatie voor volgend jaar! Alvast bedankt!
Groeten,
Heidi